Una metodologia de teràpia emocional integradora. Amb eines pràctiques personalitzades que posaran en marxa un procés de canvi des del primer dia.

Per a cada moment es prepararan a mida tècniques de teràpies cognitiu-conductuals, humanistes, gestalt, sistèmica… per tal de millorar de manera holística la teva salut emocional.

Posarem en pràctica tècniques que facilitin desbloquejar la situació. En funció dels objectius terapèutics personalitzats que s’acorden a l’inici del procés, es preparen exercicis que acompanyen cap a una millora de manera eficient i duradora.

És un procés que respecta el teu ritme natural, connecta amb les necessitats de cada moment i es readapta per treure’n el màxim profit. Les sessions es basen en tècniques actualitzades de les grans escoles de Psicologia acadèmica i es complementarà amb eines de Teràpia Narrativa, Musicoteràpia, Mindfulness o d’altres, en funció dels teus gustos i habilitats. Serà un procés de redescoberta, on potenciant els teus propis recursos serà fàcil aprendre i viure una millora.

Àmbits d’actuació:

– Per regular estats d’ànimTeràpia emocional @happysoul_psicologia

– Per millorar estats depressius

– Per superar pèrdues emocionals (processos de dol, separacions…)

– Per desenvolupar la Intel·ligència Emocional

– Per aprendre habilitats d’afrontament…

Per més informació i cita prèvia: infohappysoul@gmail.com / (+34) 645.434.022

Packs mensuals amb preu especial. Reembolsament amb mútues.

Atenció presencial / online / a domicili i seguiment online inclòs (Català, Español, English & Français

Més informació sobre la metodologia de teràpia: https://www.happysoul.es/terapia/

Scroll al inicio