Iniciar un canvi

Iniciar un canvi no es tasca fàcil. Sovint pensem que ens podria anar millor, però a mida que anem valorant les alternatives, ens anem justificant amb les contraindicacions de cada nova opció.

A vegades ni tan sols volem prendre una decisió en alguna mena de redirecció i evitem les oportunitats de replantejar-nos, de canviar mínimament de perspectiva per descobrir alguna petita inspiració.

En realitat, el que ens passa és molt senzill: per naturalesa ens costa sortir de la nostra zona de confort.

I si ens atrevim a començar un procés de canvi i descobrim que, si ens movem un pél més, entrem a la nostra zona d’aprenentatge… Segurament algunes pors o excuses es difuminarien. És més, sovint el que passa és que incorpores les ganes d’aprendre com filosofia de vida.

Els més conservadors poden pensar: no perds res per intentar-ho, sempre pots decidir tornar a la casella de sortida.

Per sort, només amb una mica de confiança i ganes, la majoria de vegades un canvi suposa un satisfactori pas endavant. Com a mínim, evites quedar-te amb el dubte de «què hagués passat si ho hagués intentat». En definitiva: és una oportunitat.

Per aquest motiu, Happy Soul ho posarà fàcil al mes d’abril per si vols provar de començar el teu propi procés de canvi: el primer pas no et costarà res segur!

txec regal abril2015

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio